Bye Bye Belly (6 weken plan)

Bye Bye Belly (6 weken plan)

Verlies hardnekkig buikvet op de lange termijn

‌✅Veilige, Snelle & Effectieve manier van spieropbouw en afvallen

‌✅Inclusief persoonlijke intake door ver gecertificeerde trainers

‌✅Langdurig succes gegarandeerd

arrow-down

Waarom Lifestyle & Healthclub Magic?

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Missie & Visie
Missie & Visie

Het is onze missie om iedereen te inspireren, de beste versie van zichzelf te worden! Dit willen we doen, door elk bezoek een overweldigende beleving te creëren, waardoor je constant uitkijkt naar je volgende bezoek.

Les Mills
Les Mills

Doe mee met één van de vele dynamische en gezellige groepslessen van Les Mills. Een Les Mills training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen.

Persoonlijke aanbieding
Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Wat onze leden zeggen

Mieke

Als eigen onderneemsters vond ik sporten altijd een must. Maar doordat ik het zo gezellig en leuk ben gaan vinden bij Lifestyle & Healthclub Magic, ben ik naast zoveel vet afgevallen de groepslessen geweldig gaan vinden! Tevens ben ik van mijn blessures afgeholpen door Personal Lifestyle Training. En nu…mis ik het sporten gewoon!

Mieke

Afke

Ik ken de oprichters al meer dan 12 jaar, toen ze nog werkzaam waren als trainers. Maar warmte en toegankelijke sfeer, het plezier en fun voel je nog altijd als je binnenstapt! Het is gewoon een soort”familie gevoel” waar ik deel van mag uitmaken…En je wordt er nog fit van ook!

Afke

Maaike

Als eigen onderneemster verwacht ik professionaliteit, diepgaande kennis, goede service en wil ik serieus genomen worden en dat vind ik bij Healthclub Magic. Ik doe voornamelijk Personal Lifestyle Training, wat ook in de vroege ochtend ingepland kan worden! Erg fijn.

Maaike

left-arrow
right-arrow
Start vandaag nog met een fitter leven!

Start vandaag nog met een fitter leven!

Ben je er klaar voor? Klik dan snel op de button en vraag alle (start)informatie aan!

-