Het aanbod van Lifestyle & Healthclub Magic

Het aanbod van Lifestyle & Healthclub Magic

Ontdek het veelzijdige Groepslessen, Personal training en vrij trainen aanbod van Lifestyle & Healthclub Magic in Vianen.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Personal Lifestyle Training
Personal Lifestyle Training

Tijdens dit traject wordt er gekeken wat voor jou werkt en wordt het hele traject aangepast aan jouw behoeften. Daarnaast focussen wij niet op het uurtje, of 2 uur Personal Lifestyle Training, maar op de volledige 168 uur in de week!

Personal Coaching
Personal Coaching

Wanneer je een Personal Coaching lidmaatschap afsluit, krijg je de juiste tools om je weg te vinden in de fitness. Dit doen we door middel van een intake, meetmomenten, evaluaties, persoonlijke schema’s, uitleg van oefeningen en check up momenten of je de oefeningen allemaal begrijpt en goed uitvoert.

Groepslessen
Groepslessen

Wanneer je wilt weten of een les iets voor jou is, raden we altijd aan om deze gewoon eens te proberen. We kunnen feitelijk vertellen wat we doen in lessen, vertellen wat het trainingsdoel is en hoe zwaar of moeilijk het is. Uiteindelijk is de beleving en het gevoel van een les wat bepaald of het bij jou past of niet. Klik snel verder en ontdek onze grote diversiteit aan groepslessen!

Lesrooster
Online Lifestyle Coaching
Online Lifestyle Coaching

Online Lifestyle Coaching kun je gebruiken wanneer je bij een healthclub of sportschool sport, maar dit kan ook wanneer je dit liever niet doet. Tijdens het traject kan je voorzien worden van een trainingsschema voor op de locatie waar jij traint. Train je liever thuis, dan heb je toegang tot verschillende workouts die je ook gewoon thuis kunt doen! Voor ieder een gepaste manier om te bewegen en aan je sport momentjes te komen.

Vrij trainen
Vrij trainen

Wanneer je bakken met ervaring hebt in de fitness, de juiste kennis hebt en een duidelijk plan hebt om naar jouw doel te werken, kun je zonder persoonlijke coaching gebruik maken van de trainingsruimte. Dit betekend niet dat je er helemaal alleen voor staat! We staan altijd klaar om even met je mee te kijken, even een kletspraatje te maken over jouw plan en zeker om samen te lachen en herinneringen te maken!

Bedrijfsfitness
Bedrijfsfitness

Medewerkers zijn snel verveeld, maar aan de andere kant ook snel overwerkt en overprikkeld. Wat slecht is voor het bedrijf maar ook voor het personeel. Wij willen ondernemers helpen om medewerkers gezond en gelukkig te houden, zodat het verzuim lager wordt of blijft en dat de medewerkers mentaal en fysiek sterk blijven. Denk aan een ergonomisch goed ingestelde werkplek, gezamenlijke trainingsmomenten om de het juiste teamgevoel te creëren of persoonlijke trainingssessies.

Wat onze leden zeggen

Mieke

Als eigen onderneemsters vond ik sporten altijd een must. Maar doordat ik het zo gezellig en leuk ben gaan vinden bij Lifestyle & Healthclub Magic, ben ik naast zoveel vet afgevallen de groepslessen geweldig gaan vinden! Tevens ben ik van mijn blessures afgeholpen door Personal Lifestyle Training. En nu…mis ik het sporten gewoon!

Mieke

Thomas

Sinds ik bij Healthclub Magic sport, train ik met veel plezier als ooit tevoren. Dit doe ik middels boksen en krachttraining met Personal Lifestyle Training. Het plezier is ontstaan omzat ze kijken naar wat ik leuk vind én resultaat oplevert. Tevens zoeken we naar mijn geschikte tijden, wat ik belangrijk vind als drukke ondernemer!

Thomas

Albert

Ik ben al jaren bekend als Dé Bakker in Vianen. De goede sfeer, positiviteit en kennis die Healthclub Magic met zich meebrengt is echt ongekend! De eigenaren zijn goede gastheren en het team is zeer bekwaam! Daarom ben ik sporten leuk gaan vinden en trainen ik en mijn partner daar en nergens anders!

Albert

Afke

Ik ken de oprichters als meer dan 12 jaar, toen ze nog werkzaam waren als trainers. Maar warmte en toegankelijke sfeer, het plezier en fun voel je nog altijd als je binnenstapt! Het is gewoon een soort”familie gevoel” waar ik deel van mag uitmaken…En je wordt er nog fit van ook!

Afke

Lorna

Doordat ik engelstalig ben, kan ik me niet altijd goed uiten. In deze omgeving heb ik geen Personal trainer of club gevonden die goed engels terug kan praten behalve bij Healthclub Magic. Aan de trainers van Healthclub Magic kun je horen en zien dat ze erg kundig- en professioneel hoog gekwalificeerd. Zeker als het gaat om boksen op een leuke manier!

Lorna

Charles

Sporten wordt leuk gemaakt bij Healthclub Magic. Alle medewerkers zijn spontaan, ze zijn up to date als het gaat om fysieke en fysiologische kennis! Meedenken en het opzetten van trainingsprogramma’s gaat echt verder dan wat ik gewend was op andere sportclubs. Je gaat bij Healthclub Magic sporten als je kwaliteit belangrijk vind, want daar krijg je echt kwaliteit!

Charles

Patty

Personal Lifestyle Training en groepslessen bij Healthclub Magic geeft de motivatie om een fitte werkgever te zijn en dus een goed rolmodel voor je werknemers! Daarnaast kan ik vrijuit trainen en voel ik me veilig en thuis!

Patty

Evert

Ik ken de eigenaren al jaren toen ze begonnen als jongelingen. Nu jaren later hebben ze met hun diepgaande kennis, ervaring op opleidingsvaardigheden een fijne Healthclub opgezet met goed team. En na de training of groepsles doen we een lekker bakkie ‘goede koffie!

Evert

Maaike

Als eigen onderneemster verwacht professionaliteit, diepgaande kennis, goede service en wil ik serieus genomen worden en dat vind ik bij Healthclub Magic. Ik doe voornamelijk Personal Lifestyle Training, wat ook in de vroege ochtend ingepland kan worden! Erg fijn.

Maaike

Henk

Door de mix van een prettige sfeer, mooie laagdrempelige inrichting en hoge kwaliteit van begeleiding op verschillende levels voel ik me als senior meer dan veilig en thuis, want fitter worden is voor alle leeftijden belangrijk, toch!

Henk

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Personal Training tot Groepslessen bij Lifestyle & Healthclub Magic

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al jarenlang de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Vianen. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Personal Training, Groepslessen en Vrij trainen. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Lifestyle & Healthclub Magic

Maak kennis met Lifestyle & Healthclub Magic