Contact met Lifestyle & Healthclub Magic in Vianen

Contact met Lifestyle & Healthclub Magic in Vianen

Interesse in starten met fitness in Vianen? Stel je vraag of neem contact op met Lifestyle & Healthclub Magic

arrow-down

Contact

Openingstijden
 • Maandag08:00 - 22:30
 • Dinsdag07:00 - 22:30
 • Woensdag 08:00 - 22:30
 • Donderdag07:00 - 22:30
 • Vrijdag08:00 - 21:00
 • Zaterdag09:00 - 14:00
 • Zondag09:00 - 14:00
Vianen

HAGENWEG 5B

4131 LX Vianen

0347 – 74 59 09

KVK: 64315371

Vianen

HAGENWEG 5B

4131 LX Vianen

0347 – 74 59 09

KVK: 64315371

Openingstijden
 • Maandag08:00 - 22:30
 • Dinsdag07:00 - 22:30
 • Woensdag 08:00 - 22:30
 • Donderdag07:00 - 22:30
 • Vrijdag08:00 - 21:00
 • Zaterdag09:00 - 14:00
 • Zondag09:00 - 14:00

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Afke

Ik ken de oprichters als meer dan 12 jaar, toen ze nog werkzaam waren als trainers. Maar warmte en toegankelijke sfeer, het plezier en fun voel je nog altijd als je binnenstapt! Het is gewoon een soort”familie gevoel” waar ik deel van mag uitmaken…En je wordt er nog fit van ook!

Afke

Albert

Ik ben al jaren bekend als Dé Bakker in Vianen. De goede sfeer, positiviteit en kennis die Healthclub Magic met zich meebrengt is echt ongekend! De eigenaren zijn goede gastheren en het team is zeer bekwaam! Daarom ben ik sporten leuk gaan vinden en trainen ik en mijn partner daar en nergens anders!

Albert

Lorna

Doordat ik engelstalig ben, kan ik me niet altijd goed uiten. In deze omgeving heb ik geen Personal trainer of club gevonden die goed engels terug kan praten behalve bij Healthclub Magic. Aan de trainers van Healthclub Magic kun je horen en zien dat ze erg kundig- en professioneel hoog gekwalificeerd. Zeker als het gaat om boksen op een leuke manier!

Lorna

Henk

Door de mix van een prettige sfeer, mooie laagdrempelige inrichting en hoge kwaliteit van begeleiding op verschillende levels voel ik me als senior meer dan veilig en thuis, want fitter worden is voor alle leeftijden belangrijk, toch!

Henk

Patty

Personal Lifestyle Training en groepslessen bij Healthclub Magic geeft de motivatie om een fitte werkgever te zijn en dus een goed rolmodel voor je werknemers! Daarnaast kan ik vrijuit trainen en voel ik me veilig en thuis!

Patty

Charles

Sporten wordt leuk gemaakt bij Healthclub Magic. Alle medewerkers zijn spontaan, ze zijn up to date als het gaat om fysieke en fysiologische kennis! Meedenken en het opzetten van trainingsprogramma’s gaat echt verder dan wat ik gewend was op andere sportclubs. Je gaat bij Healthclub Magic sporten als je kwaliteit belangrijk vind, want daar krijg je echt kwaliteit!

Charles

Maaike

Als eigen onderneemster verwacht professionaliteit, diepgaande kennis, goede service en wil ik serieus genomen worden en dat vind ik bij Healthclub Magic. Ik doe voornamelijk Personal Lifestyle Training, wat ook in de vroege ochtend ingepland kan worden! Erg fijn.

Maaike

Evert

Ik ken de eigenaren al jaren toen ze begonnen als jongelingen. Nu jaren later hebben ze met hun diepgaande kennis, ervaring op opleidingsvaardigheden een fijne Healthclub opgezet met goed team. En na de training of groepsles doen we een lekker bakkie ‘goede koffie!

Evert

Thomas

Sinds ik bij Healthclub Magic sport, train ik met veel plezier als ooit tevoren. Dit doe ik middels boksen en krachttraining met Personal Lifestyle Training. Het plezier is ontstaan omzat ze kijken naar wat ik leuk vind én resultaat oplevert. Tevens zoeken we naar mijn geschikte tijden, wat ik belangrijk vind als drukke ondernemer!

Thomas

Mieke

Als eigen onderneemsters vond ik sporten altijd een must. Maar doordat ik het zo gezellig en leuk ben gaan vinden bij Lifestyle & Healthclub Magic, ben ik naast zoveel vet afgevallen de groepslessen geweldig gaan vinden! Tevens ben ik van mijn blessures afgeholpen door Personal Lifestyle Training. En nu…mis ik het sporten gewoon!

Mieke

left-arrow
right-arrow
Doe de lidmaatschapstest

Doe de lidmaatschapstest

Stel niet langer uit en zet de eerste stap naar een fittere en gezondere leefstijl

Over Lifestlye & Healthclub Magic in Vianen

Lifestyle & Healthclub Magic helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl! Lifestyle & Healthclub Magic in Vianen is jouw coach.

Start nu met een Gratis Proefweek of doe eerst de Lidmaatschapstest

Start nu met een Gratis Proefweek of doe eerst de Lidmaatschapstest