Start met fitness bij Magic in Vianen

Lifestyle & Healthclub Magic helpt leden weer fitter en gezonder te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Zet nu de eerste stap naar jouw fittere leven. Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Lifestyle & Healthclub Magic in Vianen is jouw persoonlijke coach.

Start met fitness bij Magic in Vianen
arrow-down

Sporten bij Lifestyle & Healthclub Magic

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Lifestyle & Healthclub Magic altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Heb je al de nodige ervaring of heb je juist die extra stok achter de deur nodig? Train vrij of onder begeleiding van een personal trainer die jou helpt je doelstellingen te behalen. Vergeet ook niet om ons ruime aanbod aan groepslessen te bekijken.

Missie & Visie
Missie & Visie

Het is onze missie om iedereen te inspireren, de beste versie van zichzelf te worden! Dit willen we doen, door elk bezoek een overweldigende beleving te creëren, waardoor je constant uitkijkt naar je volgende bezoek.

Start vandaag nog met fitness bij Magic in Vianen

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Mieke

Als eigen onderneemsters vond ik sporten altijd een must. Maar doordat ik het zo gezellig en leuk ben gaan vinden bij Lifestyle & Healthclub Magic, ben ik naast zoveel vet afgevallen de groepslessen geweldig gaan vinden! Tevens ben ik van mijn blessures afgeholpen door Personal Lifestyle Training. En nu…mis ik het sporten gewoon!

Mieke

Thomas

Sinds ik bij Healthclub Magic sport, train ik met veel plezier als ooit tevoren. Dit doe ik middels boksen en krachttraining met Personal Lifestyle Training. Het plezier is ontstaan omzat ze kijken naar wat ik leuk vind én resultaat oplevert. Tevens zoeken we naar mijn geschikte tijden, wat ik belangrijk vind als drukke ondernemer!

Thomas

Maaike

Als eigen onderneemster verwacht professionaliteit, diepgaande kennis, goede service en wil ik serieus genomen worden en dat vind ik bij Healthclub Magic. Ik doe voornamelijk Personal Lifestyle Training, wat ook in de vroege ochtend ingepland kan worden! Erg fijn.

Maaike

left-arrow
right-arrow

Start vandaag bij Lifestyle & Healthclub Magic